GRECKI EKSTRA GĘSTY

Produkowany metodą termostatową (dojrzewający w opakowaniu jednostkowym), z dodatkiem tłuszczu roślinnego, ukwaszony żywymi kulturami bakterii jogurtowych. Jego zwarta, aksamitna konsystencja świetnie sprawdza się w ciepłych potrawach, sosach, zupach, kebabach, a także deserach typu gofry czy naleśniki. Doskonały zarówno na zimno, jak i na ciepło.

PHU JAGR Sp. z o.o.

ul. Bąkowska 34
86-160 Warlubie

tel. +48 52 33 260 85
tel. +48 52 33 260 92
tel./fax +48 52 33 260 66
fax +48 52 33 260 28

e-mail: kontakt@jagr.com.pl

Sąd Rejonowy w Bydgoszczy
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
KRS 0000405786
NIP: 8762457340
Kapitał zakładowy 45.050.000 zł